محتوا واقعن باید چگونه باشد؟
در عصری زندگی میکنیم که اکثر مردم در خانه کتابخانهای عریض و طویل دارند. کامپیوترهای خانگی جستجو را بیزحمت کردهاند. حتا موبایل هم امکان جستجو را فراهم میکند.
این یعنی هر لحظه و هر جا اطلاعات در اختیار ما است. جستجوی آسان و دردسترس نیاز ما به حفظ و از بر کردن اطلاعات را از بین میبرد. پس نیتوانیم دهانهی قیف اطلاعات دریافتی را گشادتر کنیم.
روزانه اطلاعات بیشتری را جستجو کنیم. اما این گشاده دستی در دریافت اطلاعات بیدردسر نیست. ما گرفتار انباشت اطلاعات میشویم. حتا ممکن است برای یک مسئله چند راهحل بدانیم.
در واقع محتوایی که صرفِ بازنشر اطلاعات باشد مخاطب را آشفتهتر میکند.
پس باید چه کرد؟ وظیفهی یک محتواگر چیست؟ در هر حوزهای محتواگر باید چه کند؟ اگر محصولی در کار باشد تکلیف چیست؟
در هر صورت باید از طریق ترویج داستان شخصی و نگاه خاصمان به موضوع یا محصول تمایز ایجاد کنیم. اگر محصول یک صندل زنانه است، باید داستانش را تعریف کنید تا آن صندل نمادی از شما و ایدههای شما باشد.
اگر در حوزهای تخصصی، مانند کسبوکار یا آموزش محتوا منتشر میکنید باید بر ترویج ایدهها و طرز نگاهتان تمرکز کنید. آنقدر بر انتشار نظرتان اصرار ورزید تا بهقول ست گادین در جهان موردنظرتان بهترین باشید. جهانی که اعضای آن افرادی هستند که با شما همعقیدهاند.
اصرار بر ترویج ایدهها یعنی بازنشر خلاقانهی ایدهها، بارها و بارها، تا جاییکه برای مخاطب جا بیفتد.
تکرار ایدهها از دو نظر هیجانانگیز است:
۱. وقتیکه ایدهای برای انتشار محتوا نداریم تکرار به دادمان میرسد. و اینگونه اختلالی در برنامهی آمادهسازی و انتشار محتوا ایجاد نمیشود.
علاوه بر آن هر محتواگری در طول مسیر با ایدههای تازه برای سروشکل دادن به محتوایش آشنا میشود. پس با انتشار مجدد و خلاقانهی محتوای قدیمی آنها را از پستوی رسانهاش میرهاند.
۲. ترویج ایده، پایههای قلمروی شخصی محتواگر در دنیای اینترنت و شبکههای اجتماعی است. محتواگر هرچقدر بیشتر بر انتشار ایدهها اصرار ورزد، مخاطب او را متخصصتر میبیند. وقتی مخاطب ما را متخصص گوشهای خاص بداند به ما اعتماد میکند. وقتی محتواگر از ایدهی خود مطمئن باشد دلیلی برای قایم کردنش وجود نخواهد داشت. قلمرو شخصی شما در چه مرحلهای است؟ تا حالا برای ساختش چه کردهاید؟
اگر میخواهید بیشتر با من و ایدههایم آشنا شوید از طریق لینک زیر به من در اینستاگرام بپیوندید.